Balustrade aan bestaande of nieuwe trap

Trapland maakt en monteert balustrades op maat. Daardoor kunnen we onder andere een balustrade maken die bij uw huidige stijl van de trap past. U kunt zelf het materiaal en de stijl kiezen die toegepast moet worden bij het maken van de balustrade. Zo maken we bijvoorbeeld strakke balustrades met houten spillen, maar ook klassieke balustrades gemaakt van smeedijzer. Wij kunnen alle soorten balustrades leveren. Er zijn veel mogelijkheden. Zo kunnen we ook passende trapleuningen leveren. Informeer gratis en vrijblijvend

We bieden balustrades in verschillende soorten materialen. Hieronder vind u een lijst met voorbeelden van type balustrades die wij kunnen leveren,

Wij monteren niet alleen balustrades in combinatie met een nieuwe trap. U kunt bij ons ook terecht voor alleen een balustrade.

  • Balustrade trap
  • Balustrade hout
  • Balustrade met glas
  • Balustrade voor op het balkon
  • Balustrade RVS (RVS 304, RVS 316 en RVS 2205)
  • Balustrade RVS (RVS 304, RVS 316 en RVS 2205)
  • Balustrade RVS voor buiten gebruik adviseren we in (RVS 2205 ultra) uitermate geschikt voor verschillende weer invloeden. chemisch/gloor/zout bestand met zelf 2 jaar garantie op oxidatie en roest (zie voorwaarde)

Ook zijn balustrades leverbaar in RVS voor een strakke afwerking in uw woning of bedrijf of juist buiten op uw veranda of balkon. Of u nu kiest voor een balustrade aan uw trap of voor een balustrade op uw terras.

We bieden balustrades aan in verschillende prijsklassen. De prijs is afhankelijk van verschillende factoren en is niet vooraf te bepalen. Wilt u een prijsopgave ontvangen neem dan contact op voor meer informatie.

gietijzeren balustrade overloopgietijzeren balustrade closeup getoogde leuninggietijzeren balustrade vanuit beganegrond

Waarom een balustrade?

Wij adviseren een balustrade te laten plaatsen met als hoofdreden het bevorderen van de veiligheid. Een balustrade voorkomt namelijk dat er iemand valt. Een balustrade wordt niet alleen gebruikt om een trap af te zetten, maar ook een balkon, vijver of zwembad. Om ernstige ongevallen te voorkomen is een balustrade juist bij trappen geen overbodige luxe. Een balustrade voorkomt niet alleen dat er iemand valt. Het kan ook gebruikt worden om je aan vast te grijpen. U kent het wel snel even met de wasmand de trap af, waardoor je vaak niet goed kunt zien waar je je voeten plaatst. U kunt dan gemakkelijk uitglijden of een misstap maken. Een eerste reactie is dan grijpen. heb je dan een goed gemonteerde trapleuning of balustrade dan kan dat helpen.

Houten balustrade

Een balustrade van hout is zoals eerder aangegeven in verschillende variaties en kleuren mogelijk. Een houten balustrade die aan een trap gemonteerd wordt zal in samenspraak met u opgesteld worden in de door uw aangegeven wensen en design. Om u te helpen hebben we verschillende soorten voorbeeld modellen. Een houten balustrade die als doel heeft om buiten geplaatst te worden, zullen door Trapland speciaal behandeld worden zodat het onderhoud minimaal zal zijn.

Balustrade in gewenste vormgeving

Wij produceren balustrades en railingsystemen in de door u gewenste vorm. Zo is het mogelijk dat wij een balustrade en leuning togen. Uw balustrade en trapleuning zal dan meedraaien met de vorm van de trap. Wij kunnen uw balustrade laten door lopen en integreren in uw vide of hal. De balustrade loopt over en sluit aan in natuurlijke lijnen zoals u kunt zien in de afbeeldingen hieronder.

Doormiddel van mallen of bouwtekeningen kunnen wij uw aanvraag op exacte maatvoering fabriceren en monteren

Wij vinden het belangrijk te vermelden dat onze producten gefabriceerd worden door gediplomeerde vaklieden. Onze producten worden zorgvuldig geselecteerd. Wij werken uitsluitend met gecertificeerd hout voorzien van keurmerk.

Balustrade systeem met glas

Trapland heeft een zeer uitgebreid pakket balustrades van glas of in combinatie met RVS. De mogelijkheden die we bieden op glas balustrades en handrailing systemen zijn bijna oneindig. Geen complexe systemen maar eenvoud mooie strakke lijnen die rust gemak en veiligheid bieden.

Door de combinatie van materialen die u zelf kunt kiezen en samenstellen creëert u een balustrade of handrailing systeem met een persoonlijk tintje.

Niet alleen bieden de eindkappen en nuttige toebehoren, maar ook de keuze mogelijkheden in de gewenste afwerking.

De balustrades en handrailing systemen worden voor industrieel en particuliere doeleinde gebruik en ingezet. De producten zijn slijt en kras vast en eenvoudig schoon te houden.

Balustrade RVS in combinatie met hout

De RVS balustrades en reling systemen die Trapland u bied zijn zeer divers.
u kunt kiezen en samenstellen uit een divers assortiment. de afbeeldingen geven een realistische impressie van de mogelijkheden. Daarbuiten heeft ons assortiment RVS balustrades ook verschillende unieke mogelijkheden. Bij Trapland komt metaal bewerking en houtbewerking samen waardoor de mogelijkheid ontstaat om een strakke RVS balustrade te combineren met massieve houten elementen. De balustrade blijft rustig en strak maar word gecombineerd met natuurlijke houten aspecten. Zo kunt u als voorbeeld een RVS balustrade met glas combineren met een massieve houten leuning.

Trapland Balustrade eigen montage systemen

Samen met Trapland is het nu zeer eenvoudig om zelf uw Balustrade of hekwerk te Monteren.
De materialen die nodig zijn voor uw balustrade zijn eenvoudig met ondersteuning van ons samen te stellen.
Voor de montage hoeft u geen ervaren monteur te zijn, de onderdelen zijn eenvoudig met elkaar te verbinden zonder te hoeven lassen of buigen.
Wij leveren u de uitgezochte onderdelen aan en helpen u duidelijk op weg. In een handomdraai staat uw RVS balustrade die qua stevigheid en sterkte gelijk staat aan een gelaste constructie
Zonder zichtbare bouten.
De producten zijn uniek u zult dan ook versteld staan van het resultaat.

Montage van Balustrade of relingsysteem

Voor bedrijven en particulieren bied Trapland de mogelijkheid om uw nieuwe balustrade of hekwerk vakkundig en snel de monteren. Doorgaans monteren wij uw nieuwe balustrade of reling systeem binnen enkele uurtjes. onze monteurs zijn gediplomeerd en gecertificeerd (VCA) waardoor de montage niet alleen vakkundig maar ook veilig uitgevoerd word.

Kosten van een RVS balustrade of reling systeem

Wat kost een RVS of houten balustrade of reling systeem eigenlijk, door de enorme diversiteit aan mogelijkheden is dit niet Eenvoudig aan te geven. Als richtlijn kunt u hanteren € 100 per strekkende meter. Echter zijn er ook diverse mogelijkheden waardoor het een stuk gunstiger kan of als u meer luxe in uw balustrade of reling systeem wil zal de prijs iets hoger uitvallen.

Vide

Bent u in het bezit van een woning met een vide, dan mag u daarmee rustig pronken. een vide behoord een luxe elegante uitstraling te hebben die zal imponeren. Is dit bij u niet het geval, dan zouden wij u graag laten zien hoe wij uw vide kunnen laten integreren in uw bestaande stijl van uw woning . Wij hebben al diverse projecten gevoerd waarbij de vide opnieuw is opgezet. of het nu gaat om uw vide gestroomlijnd te laten doorlopen in uw balustrade. of te vervangen door een industriële uitstraling. De mogelijkheden zijn bij ons niet beperkt. Laat u inspireren door onze mogelijkheden en voorbeelden.

Lambrisering

Lambriseringen komen weer helemaal terug lambrisering met strakke lijnen en in lichte kleuren is weer helemaal hip het kleed uw hal geweldig af en geeft het een eigen karakter dat komt dat u uw lambrisering zelf kunt samen stellen veel vakken met sierlijsten of juist rustig glad en strak. een lichte lambrisering geeft uw hal een frisse uitstraling maar u kunt natuurlijk ook kiezen voor een donkere warme kleur wat een totaal ander effect geeft. we maken lambriseringen van gewenst soort materiaal MDF met dekkende laklaag of juist een eiken of meranti lambrisering in naturel kleuren.

Traphekje

We maken traprekjes op maat mooi passend bij uw trap in dezelfde kleur
Dus niet meer zoon lelijk standaard ijzeren traphekje die vaak ook nog eens onstabiel en in veel gevallen volgens onze mening gevaarlijk zijn.

Wij komen ook het traphekje bij u op locatie monteren dan weet u zeker dat het veilig en stabiel is.
De traphekjes die wij leveren staat veiligheid centraal. bediening gemak is daarbij een essentiële factoor. Kinderen mogen hem zelf niet makkelijk open kunnen maken maar het moet ook niet zo zijn dat u zich gaat ergeren dat u niet gemakkelijk het hekje open of dicht krijgt. Trapland heeft hier goed over na gedacht en voor het traphekje een goed systeem ontwikkeld.
Opties gezien kan het traphekje in veel varianten en kleuren geleverd worden of zelf aangepast worden aan uw huidige stijl van uw trap.