Nieuwe trap laten plaatsen?

Een nieuwe houten trap op maat gemaakt met stijl en souplesse die voldoet uw wensen en binnen uw budget? Het kan!

Trapland heeft de deskundigheid in huis om iedere trap het passende karakter te geven en te laten integreren met uw woonstijl en uw smaak. Middels een vooraf op maat gemaakte 3d tekening krijgt u een juiste impressie van uw nieuwe trap.

Wilt u een nieuwe houten trap met een strak design of juist die klassieke trap met gebogen leuningen. De mogelijkheden zijn ongelimiteerd. Elke type trap kan gerealiseerd worden. Trapland weet ook eenvoudige trappen, zoals de keldertrap of zoldertrap net dat beetje extra te bieden. Wat deze toch bijzonder maakt en uiteraard passend is binnen uw budget. Als u een bestaande trap heeft en deze is nog stevig en veilig dan kunt u eventueel ook kiezen voor trap renovatie. Het renoveren van een trap kan een goed alternatief zijn.

Trapland plaatst ook bijpassende trapleuningen. Onze duurzame trapleuningen zijn van hout of RVS. Ook hier zijn weer tal van opties mogelijk. Lees meer over trapleuningen.

Bent u opzoek naar een trappenexpert die uw wensen in acht neemt? Kies dan niet voor standaard, maar neem eens contact op met ons. U kunt ons telefonisch bereiken, maar ook een email sturen.

moderne eiken trap met rvs en glas moderne eiken trap moderne witte trap

Meer voorbeelden van exclusieve nieuwe trappen

Vraag gratis en vrijblijvend een offerte aan. Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Exclusieve houten trappen

Door jarenlange ervaring, specialisatie en innovatie kunnen wij de meest exclusieve trappen realiseren. U kunt kiezen voor een moderne design trap, maar ook voor een klassieke trap. De mogelijkheden zijn onbegrensd. Wij kunnen alle modellen trappen op maat voor u maken. Laat u inspireren door enkele voorbeelden. Wilt u meer informatie neem dan contact met ons op.

Keldertrap

Twijfels over de staat van uw huidige kelder trap? Laat ons deze dan even inspecteren en neem geen risico met de veiligheid. Keldertrappen worden doorgaans veel gebruikt en vaak ook zwaar belast en is het belangrijk dat deze van goede kwaliteit is. Een keldertrap dient ook functioneel te zijn, zodat de kelder gemakkelijk bereikbaar is door de vaak krappe toegangsruimte. Het is dan ook belangrijk dat deze precies op maat gemaakt wordt.

In veel gevallen zijn (oude) keldertrappen aangetast door vocht, doordat de kelder vaak niet goed geventileerd wordt. Naar verloop van tijd worden ze daardoor rot. Mogelijk zit er ook houtworm of boktor in de trap en is deze vaak op onzichtbare plaatsen beschadigd. De verbindingspunten kunnen aangetast zijn en het is wachten tot iemand er doorheen zakt. De gevolgen met trap ongelukken kunnen ernstig zijn.

Koopt u een oude woning laat uw trap dan inspecteren. Neem geen risico met veiligheid. Zeker als u de trap veel gaat gebruiken en zwaar wil belasten is het belangrijk dat deze in goede staat is.

Een oude keldertrap eruit halen en nieuwe plaatsen is vaak binnen een halve dag gedaan.

Nieuwbouw trap

Een nieuwe trap laten maken in uw nieuwbouw woning? Wij kunnen uw standaard trap vervangen met een exclusieve trap of een trap plaatsen als u deze nog niet heeft. We kunnen alle modellen trappen plaatsen. Wij maken uw trap precies op maat maken.

Vaste zoldertrap

Een vaste trap naar de zolder is een verrijking van uw woning. U creëert extra en gemakkelijk bereikbare ruimte door de zolder te betrekken bij de rest van uw woning.

Door de extra mogelijkheden die de ruimte biedt stijgt de woning in waarde. De zolder kan immers gebruikt worden als extra slaapkamer, wasruimte of werkplek.

Wij kunnen een op maat gemaakte vaste trap naar uw zolder maken. Als er geen bouwtekeningen of bestek aanwezig is kunnen wij de zoldertrap voor u inmeten. Wij kunnen ook het trapgat maken.

Verder kunnen we adviseren over de mogelijkheden in uw woning. Zo krijgt een beter beeld van hoe de trap geplaatst kan worden en wat de mogelijke modellen zijn, zodat u gemakkelijker een keuze kunt maken.

Vraag gratis en vrijblijvend een offerte aan. Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Offerte aanvraag

Bent u overtuigd vraag dan een gratis een vrijblijvende offerte aan.

offerte nieuwe trap of bel 06 21 80 66 42 voor meer informatie