Traprenovatie door Trapland!

Trapland renoveert uw trap binnen slechts één dag. Wij renoveren uw trap met Europees eikenhouten trapreden. Onze duurzame renovatiemethode heeft een aantal belangrijke voordelen:

  • Eikenhout is ten opzichte van andere materialen goed te onderhouden
  • Langer genieten van uw nieuwe trap
  • De hoge kwaliteit lak is duurzaam en slijtvast
  • De lak zorgt ervoor dat de trap jarenlang zijn kleur blijft behouden
  • Gemakkelijk herlakbaar

Is uw bestaande trap niet meer veilig of twijfelt u aan de stevigheid, dan kunt u kiezen om een nieuwe trap te laten plaatsen. Wij komen vrijblijvend langs om uw trap te bekijken en te waarderen. U beslist zelf of u een renovatie of een nieuwe trap wilt.

Trapland staat u bij met ervaring, expertise en advies!

traprenovatie door traplandtraprenovatie trapland zaagtraprenovatie-trapland-tredes-maken

Extra opties houten trapbekleding

Een traprenovatie is niet zo duur als u misschien denkt. Een basisopstelling is zelfs totaal niet duur. Wilt u extra opties? Dat kan altijd.

Deze opties biedt Trapland aanvullend op de basisopstelling aan. Daarnaast leveren wij uiteraard ook maatwerk. Wij realiseren uw wensen, de trap zoals u die voor u ziet.

Extra opties traprenovatie:

  • Aanbrengen stootborden
  • Antislip strippen aanbrengen (ingefreesd)
  • Antislip strippen van RVS of rubber aanbrengen
  • Bekleden van trapboom
  • Plaatsen van trapleuningen

Trapland komt tegemoet in al uw trapwensen! Schroom niet om vrijblijvend contact op te nemen voor meer informatie & advies.

Onze trappen fabriek

De door ons gebruikte trapdelen zijn met de hand vervaardigd van duurzaam Europees eikenhout in onze eigen werkplaats. Onze werkplaats is uitgerust met de beste machines en gereedschappen, zodat we aan alle wensen kunnen voldoen. Alle trapdelen worden van te voren in de door u gewenste kleur gelakt. We gebruiken een speciale methode om de trap te kleuren, zodat u hier jarenlang plezier van heeft. Zo kunnen wij de optimale kwaliteit bieden bij het renoveren van uw trap.

Ook als u speciale wensen heeft op het gebied van traprenovatie dan kunnen wij u helpen. Doordat we de meeste onderdelen zelf vervaardigen kunnen wij snel en tegen een concurrerende prijs leveren.

Traprenovatie voorbeeld

Hieronder ziet u een voorbeeld van een traprenovatie project van een van onze vele tevreden klanten die u voor gingen. Meer voorbeelden van traprenovatie

traprenovatie voorbeeld 2traprenovatie voorbeeld 3traprenovatie voorbeeld 1traprenovatie voorbeeld 5

Kleuren collectie

Laat u inspireren door de onze kleuren collectie. Deze kleuren zijn het meest gangbaar en worden het meest door onze klanten gekozen.Trapland heeft een lijn met klassieke, maar ook de meest trendy kleuren. De lak die wij gebruiken is van zeer hoogwaardige kwaliteit. Zie hieronder enkele voorbeelden. Alle kleuren bekijken

Neutral Oil Active Stain 4 + Diamond Oil NaturelActive Stain 3 + Diamond Oil extra wit

Advies over houten trapbekleding

We worden vaak om advies gevraagd. Wilt u ook advies over neem dan vrijblijvend contact met ons op. Onze adviseurs hebben technische kennis, maar ook veel ervaring op het gebied van houten trapbekleding. Ze hebben talloze klanten geholpen om een goede keuze te maken.

Ons team

Door de inzet van ervaren en deskundig personeel in combinatie met onze innovatieve oplossingen garanderen wij een uitstekende kwaliteit. Onze professionals weten precies wat ze moeten doen om u verder te helpen. Ook onze vertegenwoordigers hebben ruime kennis en ervaring om u op juiste wijze te adviseren en heldere afspraken te maken. Onze technische werknemers zijn intern opgeleid en hebben de juiste kennis en ervaring om de juiste voorbereidingen te treffen en te zorgen dat u nieuwe trap feilloos geplaatst wordt volgens onze eigen, hoge normen. Laat uw trap renoveren door de professionals van trapland!

Offerte aanvraag

Bent u overtuigd vraag dan een gratis een vrijblijvende offerte aan.

offerte traprenovatie of bel 06 21 80 66 42 voor meer informatie