Werkwijze van trapland

Trapland is een gerenommeerd interieurbouw-bedrijf en uw betrouwbare en transparante partner op het gebied van

  • Traprenovatie
  • Productie nieuwe trappen
  • Productie trapleuningen en balustrades
  • Montage van trapleuningen en balustrades
  • Montage van nieuwe trappen

Onze werkwijze in 6 stappen

Onze ervaren specialisten produceren trappen, trapleuningen en balustrades in eigen beheer. De trappen en trapleuningen die Trapland produceert zijn van hoge kwaliteit en daardoor zeer duurzaam. Trapland verzorgt al het werk over het algemeen binnen één dag. Daarbij werken wij altijd volgens ons speciaal ontwikkelde 6-stappenplan.

Stap 1 – Inspectie

1-icon-inspectieTrapland maakt een inspectierapport van uw trap. Dit doen wij om de veiligheid van uw huidige constructie te controleren en om zo de best mogelijke montage van uw trap te waarborgen. Dit doen wij voor zowel bedrijven als voor particulieren.

Stap 2 – Inmeten

2-icon-inmetenNa de inspectie nemen we de maten van de ruimte op. Ook hierin zijn onze specialisten vakkundig en precies.

Stap 3 – Opties

3-icon-optiesVervolgens bespreken we aan de hand van het inspectierapport en de inmeting de opties die wij adviseren voor uw specifieke wens. Wij houden hierbij rekening met uw inrichting en woonstijl.

Stap 4 – Productie

4-icon-productieProductie van de gewenste constructie. Dit gebeurt in onze traditionele werkplaats waar zowel moderne als authentieke houtbewerkingsmachines worden gebruikt. U vindt bij Trapland geen standaardproductie waar standaardwerk uit voortkomt. Zo garanderen wij dat uw trap, leuning en balustrade altijd uniek is en op specifieke wensen afgestemd.

Stap 5 – Realisatie

5-icon-realisatieNu is het tijd om het trapsysteem te realiseren, U zult merken dat onze montage-specialistenmet kunde en passie voor het vak voor de uitvoering zorgen. Trapland werkt precies en zo snel mogelijk. Wij garanderen een vlekkeloze montage van uw trap(leuning).

Stap 6 – Evaluatie

6-icon-evaluatieSamen met u gaan we na of de montagewerkzaamheden en het uiteindelijke resultaat aansluiten op uw wensen. Mochten hier onduidelijkheden of discrepanties over bestaan dan lossen we deze op.

Traprenovatie voor bedrijven en particulier

Trapland biedt meerwaarde voor zowel de particuliere woningbouw als de bedrijvensector. Dit maken wij waar door verder te gaan dan een snel verkooppraatje en een snelle montage. Trapland denkt mee en adviseert waar dat nodig is. We zetten onze kennis en ervaring in om zo opties te creëren waaruit u een keuze kunt maken. U bespaart zo onnodige kosten en u profiteert van extra mogelijkheden.  Zo kan het voorkomen dat er een oplossing wordt aangereikt waar u in eerste instantie niet aan dacht. Of dat we een uitwerking aanbieden die u niet voor mogelijk hield.

Unieke kleurencollectie voor uw trap

Trapland heeft een geheel eigen, unieke kleurencollectie ontwikkeld. Deze kleuren kenmerken zich door duurzame en slijtvaste kwaliteit. Ideaal voor trappen, trapleuningen en balustrade.s Omdat onze specialisten precies weten hoe verschillende houtsoorten reageren op verschillende kleuringen hebben wij aan de hand van deze kennis een bijzonder, natuurlijk en duurzaam kleurenpalet ontwikkeld. Dit gevarieerde kleurenpalet vormt een perfecte afwerking om een nieuwe trap of leuning en balustrade mooi te integreren in uw bestaande woonstijl.

Offerte aanvragen of bel 06 21 80 66 42 voor meer informatie & advies